Как да търгуваме важни нива – подкрепи, съпротиви, кръгли нива, пробиви и фалшиви пробиви

kak-da-targuvame-vajni-niva-bezplatna-lekciya-karoll

Защо са важни тези нива?

Нивата на подкрепа и съпротива, както и  кръглите нива генерират голям интерес от страна на всички трейдъри. Това е така, защото тези нива са видими на графиката за всички хора, които искат да търгуват или вече имат отворени позиции. В един такъв момент хората се чудят дали даденото ниво ще бъде преминато. Някои пазарни участници ще започнат да откриват позиции на това ниво, други ще започнат да закриват позиции на това ниво, трети ще изчакат. Създават се модели на поведение около тези нива, който ни помагат да разберем дали дадено ниво ще бъде по-лесно преодоляно и съответно е подходящо да търгуваме пробив, или ще издържи.

Защо да се запишете на това обучение?

Това обучение е подходящо за хора, които искат да се научат как да се възползват от динамиката на цената около важни нива на подкрепа, съпротива  и кръгли нива.Кога е по-вероятно дадено ниво да издържи и кога да бъде пробито. Също ще разгледаме какво е фалшив пробив и как да го разпознаем.

Какво ще научите:

  • Кога едно важно ниво е по-вероятно да бъде пробито;

  • Кога е по-вероятно да издържи;

  • Кога има фалшиви пробиви;

  • Как да разпознаем фалшиви пробиви;

  • Как може да използваме фалшиви пробиви;

Кой ще бъде лектора?

Лектор на уебинара ще бъде Васил Стоянов. Васил е трейдър от над 12 години .По образование е счетоводител (и затова често казва: „Разчитам само на фактите“). В практиката си комбинира фундаментален, технически и статистически анализ, изследвайки ежедневно пазара от трите гледни точки.

Кога ще бъде едночасовото обучение?

Едночасовото обучение ще се проведе на 23.01 от 19:00. Събитието е напълно безплатно, като единствено трябва да се регистрирате, чрез бутона „Регистрирайте се!“.

 

buton-zapishete-se-sega-karoll-master-class 

 

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.