Инвестиционен посредник Карол

Инвестиционен посредник Карол е водеща небанкова финансова институция с над 15 години история на българския и международните капиталови пазари. Инвестиционен посредник Карол е основан през 1997-ма година и е част от финансовата група Карол. Компанията предлага широк спектър от възможности за търговия с акции, облигации, компенсаторни инструменти, валута, суровини, договори за разлика и други финансови инструменти.

Инвестиционен посредник Карол предоставя възможности за онлайн търговия както на Българската фондова борса (БФБ), така и достъп до над 100 финансови пазара от различни краища на света. Клиентите на инвестиционен посредник Карол ползват привилегията да търгуват чрез най-добрите онлайн платформи на пазара, благодарение на партньорствата със световни лидери в областта на финансовите пазари като Interactive Brokers и CMC Markets.

 

Лиценз на инвестиционен посредник Карол от КФН

 

 

Инвестиционен посредник Карол е лицензиран като такъв от Комисията за финансов надзор, член на Българска фондова борса – София АД (БФБ), действащ член и регистрационен агент към Централен Депозитар АД (ЦД). Компанията е тринадесет пъти носител на приза инвестиционен посредник, сключил най-голям брой сделки на БФБ (2002-2014), трикратен победител в ежегодната класация на в. „Банкеръ” – инвестиционен посредник на годината (2006-2008), както и носител на специална награда за инвестиционен посредник с най-голям принос за развитието на българския капиталов пазар (2012). Инвестиционен посредник Карол посредничи при покупко-продажба на акции, облигации, компенсаторни инструменти, бонове от масовата приватизация  и други инструменти, регистрирани в Централен Депозитар АД и търгуеми на Българска фондова борса – София АД.  

 

 

10 признака, по които да познаете лицензирания инвестиционен посредник

 

Търговия с акции

На Българска Фондова Борса:

 • Karoll Broker - разработена от инвестиционен посредник Карол професионална платформа, която предоставя  на своите потребители значителни предимства пред всички останали платформи за онлайн търговия на БФБ. Потребителите на Karoll Broker могат да сключват маржин покупки и къси продажби на БФБ, както и да получат допълнително олихвяване на свободните парични наличности по клиентските си сметки.

На международните пазари:

 • Trader Workstation – Професионална платформа на едно от най-големите имена в света на финансовите пазари - Interactive Brokers. В списъка с инструменти за търговия фигурират 14 класа финансови инструменти (вкл. акции, опции, облигации, фючърси, ETFs и други).

Форекс търговия и търговия с договори за разлика

 • Karoll MetaTrader 4 – Спекулиране с валута с ливъридж от 1:1 до 1:500 при максимално изтънени плаващи спредове, започващи от 0.5 пипса.
 • Karoll Dealing – Платформа с уникални функционалности за търговия на договори за разлика върху акции на компании от 21 държави, злато и сребро, петрол, валутни двойки и редица други активи при висок ливъридж ефект и ниски комисионни.

Правила и общи условия

Общи условия приложими към договорите с клиенти на ИП "Карол" АД

Тарифа на БФБ

Тарифа на международни пазари

Класификация на клиентите

Политика за конфликт на интереси

Политика за изпълнение на нарежданията

Политика за непрекъснатост на дейността на ИП "Карол" АД 

Правила за водене на отчетност

Правила за издаване и съхранение на клиентски сертификати

Правила за организация и правомощията на отдел "Правен, нормативно съответствие и вътрешен одит" на Карол АД

Правила за вътрешна организация на ИП "Карол" АД

Правила за лични сделки с финансови инструменти на лицата, които работят по договор за ИП "Карол" АД

Правила за работа, защита и контрол на информационните и компютърни системи на ИП "Карол" АД

Правила за управление на риска

Документи

 
 • Photo of Ангел Рабаджийски

  Ангел Рабаджийски

  Изпълнителен директор на Инвестиционен посредник Карол

  Предлагайки качествени услуги на нашите клиенти, ние създаваме не само дългогодишни коректни партньорски отношения, но и истински приятелства.
 • Photo of Димо Димов

  Димо Димов

  Portfolio Manager, Advance FX

  Стремежът ни е да предложим на клиентите достъп до всеки един инструмент, който се търгува на международните финансови пазари, при най-изгодни условия и максимална сигурност за клиентските активи.

Контакти

Централен офис София

ул. Златовръх 1
София 1164

Работно време: 

понеделник - петък 09:00 - 18:00 ч.

Телефон: 02/4008 200

e-mail: office@karoll.bg