Безплатно Ръководство "10 Стъпки за Успешна Търговия"

bezplatno-rukovodstvo-za-turgoviya-10-stupki-za-uspeshna-turgoviya

Търгувате на финансовите пазари, но резултатите не са това, което искате? Какво пропускате?

Намерете отговорите на тези и още много въпроси в „10 Стъпки за Успешна Търговия“. Автор на БЕЗПЛАТНАТО ръководство е Васил Стоянов, трейдър от над 12 години. В практиката си комбинира фундаментален, технически и статистически анализ, изследвайки ежедневно пазара от трите гледни точки.

Изтеглете безплатното ръководство и подобрете значително търговията си!

Изтеглете ръководството!

В безплатното ръководство за търговия „10 Стъпки за Успешна Търговия“ ще научите:

  • Защо създаването на дневник е толкова важно за дългосрочния Ви успех на финансовите пазари
  • Как да контролирате риска правилно
  • Защо и как можете да подобрите представянето си на финансовите пазари чрез медитация
  • Защо е важно да поглеждаме и "по-голямата картинка"
  • Как да направим "почивка" от пазарите и търгуването
  • Как да изберем правилният брокер
  • И още много!

ИЗТЕГЛЕТЕ РЪКОВОДСТВОТО!

 

*Настоящият материал съставлява маркетингово съобщение, поради което не е предмет на забрана за сключване на сделки преди разпространението и  на нормативните изисквания, целящи насърчаването на независимостта на инвестиционно проучване. Материалът се базира на предишни резултати (доходност)  на финансовите инструменти. Миналите резултати не са надежден индикатор за бъдещите резултати.
Търговията на финансовите пазари с валути, договори за разлика и други инвестиционни инструменти се съпровожда от висока степен на риск и често има спекулативен характер. В следствие на търговията на тези пазари може да се постигнат както големи печалби, така и големи загуби, като в някои случаи е възможно загубите да надвишават размера на внесените от клиента средства. Инвестиционните решения се взимат самостоятелно от клиента и той носи пълна отговорност за тях. ИП Карол не носи отговорност за загубите или вредите, причинени от тези клиентски решения, базирани или не на информация в  образователните материали на компанията. Всички анализи, коментари, мнения или друга информация в тази статия имат информативен характер и не представляват препоръка за взимане на инвестиционно решение.

**Търговията на финансовите пазари с валути, договори за разлика и други инвестиционни инструменти се съпровожда от висока степен на риск и често има спекулативен характер. В следствие на търговията на тези пазари може да се постигнат както големи печалби, така и големи загуби, като в някои случаи е възможно загубите да надвишават размера на внесените от клиента средства. Инвестиционните решения се взимат самостоятелно от клиента и той носи пълна отговорност за тях. ИП Карол не носи отговорност за загубите или вредите, причинени от тези клиентски решения, базирани или не на информация в  образователните материали на компанията. Всички анализи, коментари, мнения или друга информация в тази статия имат информативен характер и не представляват препоръка за взимане на инвестиционно решение.

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

53,5% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.