Безплатни Обучения

Безплатна Онлайн Лекция: Инвестиране с по-малки суми чрез опции (въведение)

/kak-da-investirame-s-po-malki-sumi-chrez-opcii-webinar

Как да купя акции на по-ниски цени от пазарните? Как с малка сума да участвам във възхода на скъпи акции? Как да огранича риска без да задуша потенциала за печалба? Как да се защитя (хеджирам) срещу падащ пазар, без да губя много, ако сгреша?

Финансовите опции могат да помогнат в търсенето на отговор на тези въпроси. Най-просто казано, опциите представляват вид условна сделка, която дава на купувача правото, но не и задължението, да купи или продаде определен базов актив или инструмент на предварително определена цена или преди определена дата.

РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ

Безплатен Онлайн Курс за Начинаещи Трейдъри: Как да Търгуваме на Финансовите Пазари?

bezplaten-kurs-za-nachinaeshti-treiduri

Това безплатно обучение ще Ви даде всичко необходимо, за да придобиете най-важните знания за търговия на световните финансови пазари. Без суха теория, само най-важните знания и практични умения. Те са напълно достатъчни, за да навлезете в света на търговията на финансовите пазари. Ще научите какво работи и какво не. Ще си спестите години ровене за информация в Интернет, която трябва да проверите дали е полезна и приложима. 

РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ

Получете достъп до всички уебинари на ИП Карол! 

webinari-karoll-poluchete-dostup

Според Бенджамин Франклин, инвестицията в знание плаща най-добрите дивиденти. Така смятаме и ние, трейдърите в Карол. Точно затова, създадохме редица онлайн обучения (и продължаваме да го правим), където се опитваме да надградим Вашите познания в областта на финансовите пазари. 

РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

67.02% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.