Безплатен уебинар "Trading in The Zone" - 10.06.19 от 19:00

treydur-fokusiran-i-spoken-turguva

Ако търгувате редовно със сигурност Ви се е случвало да направите сделка и след това да съжалявате. В такива случаи си казваме, че е било по-добре да не търгуваме, ядосваме се и най-често обвиняваме пазара или себе си.

Според направени проучвания, по-голямата част от грешките, които допускаме, могат да бъдат избегнати, ако се подготвим правилно преди да започнем търговия. Например, ако има нещо, което е спешно и изисква нашето внимание, в такива моменти не трябва да търгуваме. Най-добрият вариант е да избегнем откриване на сделки в такива ситуации. Същото важи и в моменти, когато не се чувстваме добре. Тогава гардът ни е свален и вероятността от грешки е голяма. По-добре да  пропуснем сделка отколкото да реализираме загуба.

Какво ще научите по време на безплатното онлайн обучение?

От този уебинар ще научите какви други ситуации водещи до загуба можем да срещнем и как да ги избегнем.  Уебинара е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали, защото избягването на грешки е много важно за успеха на всеки. Една грешка може да ни струва скъпо, да кажем няколко процента от капитала и на уебинара ще разберете защо. Дори можем да кажем, че намаляването на грешките е достатъчно, за да преминете в групата на печелившите трейдъри. Стойността която получавате е много по-голяма от отделеното време, защото с този безплатен уебинар можете само да спечелите.

По време на уебинара, Вие ще научите:

  • Какво имаме в предвид под подготовка за търговия;
  • Какви ситуации водят до грешки;
  • Колко ни струват грешките;
  • Как да ги избегнем;
  • Как да преценим дали сме готови да търгуваме;
  • Какви техники използват професионалистите, за да влязат във форма за търговия;

Кой ще бъде лектора?

Лектор на уебинара ще бъде Васил Стоянов. Васил е трейдър от над 12 години. В практиката си комбинира фундаментален, технически и статистически анализ, изследвайки ежедневно пазара от трите гледни точки.

Кога ще бъде уебинарът?

Уебинарът ще се проведе на 10.06.2019 от 19:00 часа. Събитието е напълно безплатно, като единствено трябва да се регистрирате, чрез бутона „Регистрирайте се!“. 

 

buton-zapishete-se-sega-karoll-master-class

 

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.