Какъв стил на търговия е подходящ за Вас?

bezplatno-obuchenie-podhodiyasht-stil-na-turgoviya-za-vas

Защо е необходимо да знаете какъв стил на търговия е подходящ за Вас?

В поредицата Market Wizadrs на Jack Schwager са събрани истории на различни добри трейдъри. Историите включват това как те виждат пазара, какво мислят за търгуването, както и как подхождат към търговията на световните финансови пазари. Експерти са се опитали да открият какво е общото между тези различни трейдъри. Установили са, че всеки един трейдър е имал собствена система за търговия. Такава система отговаря на неговия характер, виждания за пазара и неговите силни страни.

Вие също имате различни разбирания за пазара, различни личностни качества, различни силни и слаби страни. Ето защо е важно да знаете как според Вашите качества да подходите към пазарите.

Защо да се запишете на това обучение?

Може би сте се питали какъв тип трейдър сте или искате да узнаете силните и слабите си страни? А знаете ли, че склонността към риск е една от най-важните отличителни черти на трейдъра? Любопитни ли сте каква е Вашата склонност към риск и с какво трябва да внимавате? А трябва ли да използвате робот за търговия?

Пътя към успех на световните финансови пазари минава през самопознание, защото Вие сте в основата на собствения си успех. Отговори на горните въпроси ще получите единствено, ако дойдете на тази напълно Безплатна лекция. Само може да спечелите!

Кой ще бъде лектора?

Лектор ще бъде Васил Стоянов. Васил е трейдър от над 12 години .По образование е счетоводител (и затова често казва: „Разчитам само на фактите“). В практиката си комбинира фундаментален, технически и статистически анализ, изследвайки ежедневно пазара от трите гледни точки.

Кога ще бъде едночасовото обучение?

Едночасовото обучение ще се проведе на 24.10 от 19:00. Събитието е напълно безплатно, като единствено трябва да се регистрирате, чрез бутона „Регистрирайте се!“.

 

buton-zapishete-se-sega-karoll-master-class

 

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.