Безплатен уебинар „Системи за Търговия“ - 30.10.2019 от 19:00

bezplaten-uebinar-sistemi-za-turgoviya-vasil-stoyanov-karoll

Какво е система за търговия?

Един от основните проблеми на трейдърите е, че търгуват без система за търговия или без да имат собствена такава. Под система, най-общо разбираме сбор от правила за вход, управление и закриване на позиция.

Защо имаме нужда от система за търговия?

Спазването на правилата на системата не е лесна задача, но търговията без система крие огромни рискове. Когато търгуваме без система сме склонни да взимаме лесни и прибързани решения на база на това как ни изглежда пазара в дадения момент. Човешкото око е склонно бързо да прави асоциации, а човешкият ум в такива моменти изпитва ограничения да обработи голямото количество данни, с които се сблъсква.  След това, имаме тенденция да налагаме собственото си мнение и да търгуваме не пазара, а мнението си.  Това е причина за голяма част от грешките, които може да допуснем. Също така, когато търгуваме без система,  не знаем какво работи, кога работи и защо работи.  Разработването на система е важен етап в развитието на всеки трейдър.

Ако сте чели поредицата Market Wizards, знаете, че едно от общите неща между тези известни трейдъри е, че търгуват по собствена система за търговия. И голяма част на успеха си дължат именно на това. Предимствата са, че собствената система набляга на силните им страни, знанията, разбиранията и вярванията им за пазара. Процесът на създаване на система не е лесен, но определено си заслужава усилията. Точно това ще коментираме по време на уебинара с лектор Васил Стоянов.

Какво ще научите от безплатния уебинар?

По  време на уебинара ще разгледаме:

  • Защо е добре да имаме собствена система за търговия;
  • Всеки ли се нуждае от такава система;
  • Какви са различните типове трейдъри и типове системи;
  • Какво трябва да съдържа една система;
  • От къде да започнем;
  • Как да тестваме собствената ни система;

Кой ще бъде лектора?

Лектор на уебинара ще бъде Васил Стоянов. Васил е трейдър от над 12 години .По образование е счетоводител (и затова често казва: „Разчитам само на фактите“). В практиката си комбинира фундаментален, технически и статистически анализ, изследвайки ежедневно пазара от трите гледни точки.

Кога ще бъде уебинарът?

Уебинарът ще се проведе на 30.10.2019 от 19:00. Събитието е напълно безплатно, като единствено трябва да се регистрирате, чрез бутона „Регистрирайте се!“.

Запазете своето място за безплатния уебинар и разберете всичко за създаването на собствена система за търговия?

 

button_registrirajte-se (1)

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.