Защо Карол Дилинг е Изключителна Платформа за Търговия?

karoll=dealing-naj-dobra-platforma-compter-muj-turgoviya

Замисляли ли сте се колко важна е платформата за търговия?

Много хора мислят, че анализирането е основен фактор за успех на световните финансови пазари. Други мислят, че ключът е в купуването на подценени активи. Трети вярват, че има някаква тайна формула за печелене на пари. 

Всъщност, това което много хора подценяват, е платформата за търговия. 

Каквото и да правите трябва да минете през платформата за търговия, за да имате сделка. Ето затова, е изключително важно да имаме надеждна и сигурна платформа за търговия, която няма да ни подведе в ключовия момент на откриване на позиция.  

Когато надеждността е съчетана с приятен интерфейс, който гали окото, резултата е ясен – ще се влюбите в тази платформа.

interface-platforma-karol-dealing

Освен красивия интерфейс платформата за търговия Карол Дилинг Ви дава множество предимства, които трудно бихте намерили другаде.

Какви са предимствата на Карол дилинг:

 • ✅Над 10 000 инструмента за търговия.
 • ✅Това включва акции, индекси, валути, суровини и съкровищни бонове.  Тези инструменти се търгуват чрез CFD. Това е изключително ценно за трейдърите. Например, позволява да дей трейдвате американски акции без да са ви нужни 25 хиляди долара както е по Американско законодателство.
 • ✅Client Sentiment – помага да видите как мислят другите трейдъри. Ако искате да търгувате eur/usd и видите, че повече от 70.00% от хората имат дълги позиции ще се въздържите от търговия, защото още много малко хора могат да се включат във ваша посока с дълги позиции.
 • ✅Местене и подреждане на графиките както Вие решите.
 • ✅Отваряне на няколко графики едновременно
 • ✅Отваряне на  различни графики на различни монитори
 • ✅Правене на ваш собствен изглед с определени инструменти
 • ✅Автоматичен скенер за графични фигури – по тренда или обръщащи
 • ✅Автоматичен скенер за японски свещи
 • ✅Възможност за гарантиран стоп
 • ✅Възможност за отваряне на позиция в точно определена сума.
 • ✅Възможност за ограничаване на риска просто чрез местене на стопа от графиката още пред да откриете позиция

Но какво да Ви разказвам за предимствата на Карол Дилинг като можете сами да се убедите. Свалете демо сметка и се забавлявайте.

interface-platforma-karol-dealing

Какви други предимства получавате с Карол Дилинг:

 • ✅Без такси и комисионни за теглене и внасяне в лева
 • ✅Регулиран Брокер с над 20 години опит на пазара
 • ✅Отлично клиентско обслужване от трейдъри с опит

Карол Дилинг – възможностите идват с избора!

Получете следващата ни статия директно в пощата си, като се абонирате за рубриката “Тема на деня”!

buton_abonirajte-se

*Настоящият материал съставлява маркетингово съобщение, поради което не е предмет на забрана за сключване на сделки преди разпространението и  на нормативните изисквания, целящи насърчаването на независимостта на инвестиционно проучване. Материалът се базира на предишни резултати (доходност)  на финансовите инструменти. Миналите резултати не са надежден индикатор за бъдещите резултати.

*Търговията на финансовите пазари с валути, договори за разлика и други инвестиционни инструменти се съпровожда от висока степен на риск и често има спекулативен характер. В следствие на търговията на тези пазари може да се постигнат както големи печалби, така и големи загуби, като в някои случаи е възможно загубите да надвишават размера на внесените от клиента средства. Инвестиционните решения се взимат самостоятелно от клиента и той носи пълна отговорност за тях. ИП Карол не носи отговорност за загубите или вредите, причинени от тези клиентски решения, базирани или не на информация в  образователните материали на компанията. Всички анализи, коментари, мнения или друга информация в тази статия имат информативен характер и не представляват препоръка за взимане на инвестиционно решение.

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.