Къде Можем да Търгуваме с Американски ETF?

wall-street-new-york-amerika

Вероятно знаете, че  търговията с американски ETF и не е разрешена за инвеститори на дребно в Европа. Това значи, че не можем да търгуваме с SPY, QQQ  и т.н.

Това, което повечето хора не знаят е, че можем да търгуваме американски ETF-и под формата на договори за разлика. Това е възможно в платформата ни Карол Дилинг. При договорите за разлика печелим или губим от промяната на цената, но не притежаваме дадения актив в нашия случай ETF.

Също няма проблем за търговия в рамките на деня с желания ETF.

Можете да търгувате над 550 ETF-a в Карол Дилинг!
turguvane-na-amerikanski-etf-i-chrez-cfd-v-karoll-dealing

Друга положителна новина е, че през тази платформа можете да купувате и продавате  американски акции под формата на  договори за разлика. Най- полезното е, че  по този начин не се нуждаете от поне 25 хиляди долара, за да може да дей трейдвате (day trading) американски акции. Наскоро  намалихме комисионните за  търговия с американски акции до минимум 2 долара на сделка. Така че можете да прилагате всякакви стратегии с покупка и продажба на американски акции без да имате ограничения откъм разполагаем капитал и брой сделки. 

В Карол Дилинг не плащате за реални котировки към борсите за търговия. Карол поема този разход при реални клиенти на платформата.  Това е още едно предимство, заради което да откриете  реална сметка за търговия в Карол Дилинг.

Любимите ни акции като Nio,  Amazon  и Apple са достъпни в платформата.nio-akciya-cfd-karoll-dealing

Да не забравяме интуитивния и  полезен интерфейс на самата платформа за търговия. В нея са налични различни видове индикатори, софтуер за разпознаване на японски свещи и разпознаване на графични фигури. Показателя за настроенията на инвеститорите(Сентимент) е полезна функция, която помага при взимане на решение. Други подробности и полезни функции за Карол Дилинг моля вижте тук.

Откриете  реална сметка за търговия в Карол Дилинг и се възползвате от това печелившо решение. Тествайте условията ни с демо сметка тук.

Получете следващата ни статия директно в пощата си, като се абонирате за рубриката “Тема на деня”!

buton_abonirajte-se

*Настоящият материал съставлява маркетингово съобщение, поради което не е предмет на забрана за сключване на сделки преди разпространението и  на нормативните изисквания, целящи насърчаването на независимостта на инвестиционно проучване. Материалът се базира на предишни резултати (доходност)  на финансовите инструменти. Миналите резултати не са надежден индикатор за бъдещите резултати.

*Търговията на финансовите пазари с валути, договори за разлика и други инвестиционни инструменти се съпровожда от висока степен на риск и често има спекулативен характер. В следствие на търговията на тези пазари може да се постигнат както големи печалби, така и големи загуби, като в някои случаи е възможно загубите да надвишават размера на внесените от клиента средства. Инвестиционните решения се взимат самостоятелно от клиента и той носи пълна отговорност за тях. ИП Карол не носи отговорност за загубите или вредите, причинени от тези клиентски решения, базирани или не на информация в  образователните материали на компанията. Всички анализи, коментари, мнения или друга информация в тази статия имат информативен характер и не представляват препоръка за взимане на инвестиционно решение.

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.