Collective Mindset Трейдинг – 25.04.18

DSC08248 copy

Това са резултатите от четвъртото гласуване на инициативата Collective Mindset Трейдинг на Карол. Имаме удоволствието да Ви съобщим, че резултатите от последните две гласувания успешно предвидиха посоката на пазара в четири от петте инструмента (блог от 12 Април и 29 Март)! Всеки от Вас би могъл да използва данните в своята търговия. Вашите гласове определят нашия анализ за посоката на пазара в 5 основни инструмента за следващите 2 седмици:

EUR/USD би останало в странично движение между 1.22-1.24. Към момента на гласуването Еврото бе пробило 1.22 и предвид на Вашите гласове, очаквайте възможно поевтиняване под това ниво.

Силен вот за поскъпване на петрола WTI. Подходящо за закупуване чрез пазарни поръчки с тенденция за дългосрочно поскъпване и бичи тренд. Възможно е циклене между 67-69.5, ползвайте нивото на 69.5 за купуване.

Златото би поевтиняло под сегашното ниво. Има възможност обаче да остане в рамките на 1.309-1.357, удобен рейндж в който можете да заложите на относителната предвидимост на страничният пазар.

10 годишните облигации също Ви предоставят възможност за Sell от сегашните нива с пазарна поръчка. Възможно е циклене в 119.2 и 119.7.

S&P500 печели Вашите гласове за страничен пазар с лек превес на поскъпване на индекса. Оформя се рейндж между 2.568 и на 2.700.

graphic-25

Припомняме, че следващият Клуб на Трейдъра ще бъде на 10-ти май (четвъртък) от 18:30 часа в сградата на Карол на ул. Златовръх 1. На срещата ще наградим победителя в първото тримесечие на Карол Forex Masters, като наградата е управление на сума, равна на парите, с които участникът е започнал, умножени по х10 (максимално 50 000 USD). Молим Ви да заявите предварително своето участие.

buton_zayavete-uchastie

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.