Collective Mindset Трейдинг – 12.04.18

DSC08210 copy

Това са резултатите от третото гласуване на инициативата Collective Mindset Трейдинг на Карол. След последното успешно „предвиждане“ на пазара (виж коментар в блога за 29 Март), инициативата набира скорост и би могла да ви помогне в трейдига Ви. Вашите гласове определят нашия анализ за посоката на пазара в 5 основни инструмента за следващите 2 седмици:

Неутралните гласове в EUR/USD показват странично движение. Търгувайте EUR/USD ползвайки нива на подкрепа и съпротива в диапазона между 1.22-1.24.

След като успешно предвидихме пробив във Петрола преди 2 седмици, сега повечето участници са за Buy. Купувайте петрол с пазарни поръчки с тенденция за дългосрочно поскъпване и бичи тренд. Бъдете внимателни за малка корекция около 68.5, която може да ви послужи за влизане на по-добро ниво.

Златото би останало в рамките на 1.309-1.357, удобен рейндж в който можете да заложите на относителната предвидимост на страничният пазар.

10 годишните облигации също ви предоставят рейндж между 120.18-121.7. Можете да продадете от сегашните нива с таргет 120.18 и стоп над 121. Тук трябва да наблюдавате за добавка при евентуално обръщане на тренда с пробив под 120.18.

S&P500 печели вашите гласове за пробив над 2.675, това би било удобна възможност за евентуална покупка на това ниво с таргет на 2.740, където е възможна корекция.

Collective Mindset-12.04

Припомняме че следващият клуб на трейдъра ще бъде на 25-ти април (сряда) от 18:30 часа в сградата на Карол на ул. Златовръх 1. Молим Ви да заявите предварително своето участие.

buton_zayavete-uchastie

 

 

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.