Collective Mindset Трейдинг – 28.05.18

collective-mindset-trading-28.06Това са резултатите от гласуването на инициативата Collective Mindset Трейдинг на Карол. Всеки от вас би могъл да използва данните в своята търговия. Вашите гласове определят нашия анализ за посоката на пазара в 5 основни инструмента за следващите 2 до 4 седмици:

  • ✔️ EUR/USDПоловината от гласовете са предвидили поевтиняване на Еврото. Това в силен вот показващ възможност да продадете Евро с пазарна поръчка от сегашните нива. Евентуален пробив на ниво 1.15 означава силен тренд към поевтиняване на Еврото.
  • ✔️ WTI. Ситуацията тук е неясна за пазарните участници. Най-разумната опция е да не търгувате този инструмент и да изчакате развитието на цената до следващото гласуване.
  • ✔️ Злато. Предвид на Вашите гласове шансовете за поевтиняване на златото са големи. Имате опция или да стоите извън този инструмент наблюдавайки за пробив на 1.235 или да го скъсите от сегашните нива.
  • ✔️ 10 годишни облигации (10YR notes)Неясна ситуация, в която можете да наблюдавате пазара до следващото гласуване.
  • ✔️ S&P500. Ситуацията е неясна, вероятен страничен пазар. Стратегията е да се стои извън заемане на позиции в този инструмент. Особено внимание към ниво 2.800 и ниво 2.673.

graphic-collective-mindset-trading-28.06

Припомняме, че следващият Клуб на Трейдъра ще бъде на 12-ти юли (четвъртък) от 18:30 часа в сградата на Карол на ул. Златовръх 1.

buton_zayavete-uchastie

Можете да видите резултатите и коментарите към всички гласувания към момента тук.

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.