Разберете как Кешът Ви да работи за Вас, докато инвестирате!

48790236 - business, finance, investment, saving and cash concept - close up of euro paper money and coins on table

След 2008 година и финансовият трус на пазарите светът сякаш остана тъпчейки на място, заробен от дефлационен процес  в който икономиките на развитие държави достигнаха точка на конвергенция. Това е състояние на своеобразен таван и стагнация при което нищо ново не се случва. Същото касае и свободните парични средства на всеки един от нас. Отлично разбираме какво означава дефлацията и ниските лихви по депозитите, които като бодил ни карат да търсим алтернативи и да инвестираме в акции или други финансови инструменти. Именно тези от Вас, които са предприели тази стъпка в търсене на допълнителна доходност върху свободните си средства разбират истински стойността на парите.

Инвестирането в акции е често дългосрочна идея, което предполага блокиране на значителни суми. Нашите партньори от Interactive Brokers, са помислили как да направят така, че тези средства да ви носят доходност и да работят за Вас, докато сте инвестирани в акции например. ДА, това е истина Interactive Brokers, изплащат лихва върху Текущия ви баланс (Net Asset Value), което означава, че те са по-добрата алтернатива от банката. Иначе казано колкото повече търгувате и печелите, толкова по-голям е размера на лихвата, която получавате. От друга страна, ако свободният Ви кеш е голям, това също изстрелва лихвата нагоре. Предвид на високата стабилност и солидни резултати на този 40 годишен брокер, бихме заключили, че инвестирането чрез неговото посредничество е интересна алтернатива за свободните ви пари.  На сайта на компанията можете да разгледате подробно условията и дори да изчислите каква лихва бихте получили.

Единственото условие да участвате в тази интересна възможност е да имате сметка за търговия в Interactive Brokers и свободен кеш Баланс по нея надвишаващ $10.000. Лихвата се изплаща автоматично на дневна база. Нашите партньори не спират дотук, за тези от Вас притежаващи по-солидни суми, лихвеният процент е още по-интересен.

В заключение можем да намерим чудесна алтернатива за инвестиране чрез Interactive Brokers, който Ви осигурява достъп до над 120 борси глобално, като в същото време ви плаща лихва, докато търгувате. Раберете как да бъдете част от тази възможност тук.

Бъдете първите, които научават за най-горещите новини около пазара, като се абонирате за “Market Flash”!

buton_abonirajte-se

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.