Христо Гривнев е победителят в Karoll Top Trader October с 41,65 % доходност

Христо Гривнев е победителят в Karoll Top Trader October, като той регистрира 41,65%  доходност в рамките на състезанието. Ето какво ни каза той, когато дойде, за да си получи наградата:DSC04041

Здравей, приятели.

Приветствам инициативата на Карол за организиране на месечните състезания  Karoll Top Trader. Аз лично имам отдавна сметка в тази фирма.

Участвам предимно на Forex пазара и резултатите понякога са добри, понякога не съвсем. Честно да ви кажа, според мен за трейдърите е много по-важно да се концентрират дългосрочно върху пазара. Поставянето на времеви рамки за постигане на резултати (участия в състезания) могат да ни притеснят и изнервят. Добре е, когато си включен в надпревара и спечелиш през дадения месец, както в това състезание,  се получава приятна изненада, когато спечелиш.

Не е хубаво обаче да се търгува на всяка цена непрекъснато. Когато човек не е уверен – трябва търпение. Пазарът не свършва днес или утре.

Пожелавам успех на всички.
Поздрави.
DSC04045

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>