Collective Mindset Трейдинг и Клуба на Трейдъра

klub-na-treidura-sreshtaКарол има удоволствието да ви въведе в най-новата си инициатива наречена Collective Mindset Трейдинг. Това е процес на колективно взимане на решение за посоката на пазарите. Участниците в клуба на трейдъра, дават своят глас, който формира колективното мнение за посоката на пазара, както е показано в таблицата. Избрахме 5 основни класове инструменти, представляващи основните групи активи. Стойността на всеки инструмент към момента на гласуване е отбелязана, като резултатите се обсъждат на следващият клуб на трейдъра (2 до 3 седмици след гласуването). Всеки участник има възможност да гласува само за една опция – Buy (купувам), Sell (продавам) и Sideways (страничен пазар). Крайният резултат за всеки инструмент се определя от броя на участниците гласували с най-голям брой гласове. Всеки от участниците е свободен да ползва резултатите за своята търговия. Предимствата на колективното решение се крият в статистическата сила на резултатите. Този нов експеримент, наред с другите инициативи на Карол, тепърва набира скорост и ще ви бъде не само интересен а дори и полезен във вашето трейдърско ежедневие.

blogpost2

 

Припомняме че следващият клуб на трейдъра ще бъде на 29 Март от 18.30 в централата на Карол. Молим Ви да заявите предварително своето участие.

 

buton_zayavete-uchastie

 

 

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.