Collective Mindset Трейдинг – 10.05.18

DSC08290

Това са резултатите от петото гласуване на инициативата Collective Mindset Трейдинг на Карол. Всеки от вас би могъл да използва данните в своята търговия. Вашите гласове определят нашия анализ за посоката на пазара в 5 основни инструмента за следващите 2 седмици:

EUR/USD, тук ситуацията е неясна. Предвид на гласовете една от опциите е да се стои извън пазара. Втората опция обаче е да се търгува рейнджа между 1.19 до 1.22. Практически това означава да се купи евро с пазарна поръчка и стоп под 1.19.

Силен вот за поскъпване на петрола WTI. Подходящо за закупуване чрез пазарни поръчки с тенденция за дългосрочно поскъпване и бичи тренд.

Златото би останало в рамките на 1.309-1.357, подходящо е закупуване от сегашното ниво със стоп под 1.300.

10 годишните облигации ви предоставят възможност за Sell от сегашните нива с пазарна поръчка и стоп над 120.

S&P500 печели вашите гласове за поскъпване, подходящ за закупуване от сегашните нива. Особено внимание към ниво 2.800.

graphic1

 

Припомняме, че следващият Клуб на Трейдъра ще бъде на 31-ви май (четвъртък) от 18:30 часа в сградата на Карол на ул. Златовръх 1. На срещата ще обсъдим резултатите от Collective Mindset Трейдинг от предходната среща, както и всичко около трейдинга, което Ви интересува. Входът е свободен, като всеки, интересуващ се от трейдинг, е добре дошъл в корпоративната библиотека за среща с активни трейдъри и нашите професионални брокери.

buton_zayavete-uchastie

 

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.