Лицата на Карол – Георги Милев

В рубриката „Лицата на Карол“ ви представяме хората, които стоят зад финансова група Карол, и какво точно работят те, какво обичат да правят в свободното си време и още нещо…

След лятна пауза дойде време да ви запознаем и с нашия колега, който може би най-много обича да пътува и вярва, че инвестиционно банкиране + пътувания + спорт е неочаквано добра комбинация. В следващите редове на нашите въпроси отговори Георги Милев.

IMG_2843Разкажи ни малко повече за твоята работа в Карол. С какво точно се занимаваш и какви са твоите задачи?

Ръководя Карол Инвестмънт, компанията в Групата която се занимава с инвестиционно банкиране – консултации при сделки по сливания и придобивания и осъществяване на транзакции на капиталовите пазари. Нашата работа е да помагаме на компании и предприемачи да намерят частни или публични инвеститори и капитал за своите бизнес нужди и идеи за растеж, да продадат или купят дадена компания или пък да получат независима оценка на бизнеса си.

Какво обичаш да правиш в свободното си време? Разкажи ни за твоето хоби, коя е твоята страст извън работата ти?

Почти ежедневно спортувам – обща физическа кондиционна подготовка, планински преходи, йога, както и се интересувам от хранене и двигателна култура. Голямата ми страст са пътуванията, като важна част от това е и самата им организация.

Коя е любимата ти туристическа дестинация и защо? А кое е най-екзотичното място, където си пътувал?

Харесвам много югоизточна Азия – обожавам природата там и различните култури и национални кухни. Интересен ми е също и близкия Изток. Най-екзотичните место където съм бил от гледна точка на природа са Малдивите и о-в Бали.

IMG_0472

Разкажи ни забавен момент от работата си в Карол…

Работя с екип, в който смеха и шегите присъстват ежедневно и по много, така че ми е много трудно да отлича нещо ярко. Забавните моменти от работата ми с клиенти за съжаление трябва да си останат само между нас в екипа.

Какво ще посъветваш читателите на блога на Карол за управлението на личните им финанси? Как да спестяват, къде да инвестират?

Трябва да отбележим, че аз не съм специалист в управление на лични финанси, може би затова не съм и от най-спестовните ; )
Все пак – когато трябва да взема решение за личните си инвестиции, обикновено се съветвам със специалисти, а аз слава Богу, съм заобиколен от добри специалисти.

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.