Топ три на победителите от Karoll Demo Trading Competition

Победител в изданието за 2017 година на състезанието Karoll Demo Trading Competition е Николай Иванов, който регистрира 566% доходност в рамктие само на един месец. Това го изстреля на челната позиция и го бетонира като безпорен номер едно в състезанието, донасяйки му голямата награда от 1 000 лв., които той вложи в отварянето на реална сметка за търговия на Forex пазарите. Вижте интервюто с Николай във видеото по-долу, в което той споделя за най-силните си трейдове по време на състезанието, най-големите си загуби и психологията за взимане на решения по време на трейдинг.

Димитър АлексиевНа второ място се класира Димитър Алексиев, който регистрира 415% доходност за месеца. Той прибра втората награда, като по време на състезанието показа един добър трейдинг.

Трети в състезанито приключи Антон Коруджиев, който е печелил друго наше състезание – Top Trader August 2016. Антон записа 132.29% доходност и с това победи двамата под него от общо петимата наградени.

Наградата от състезанието беше 2 000 лв. като тя се разделя между първите петима според позицията в класирането. Изключвайки наградените, екипът на ИП Карол смята, че реални загубили няма, защото всички участници са вдигнали нивото си, преборвайки се с пазара и реална конкуренция. Това състезание беше поредната инициатива на ИП Карол да даде път на можещите трейдъри в България, да им покаже, че не са сами и че тези, които наистина обичат трейдинга, могат да получат знания, помощ и перспективи, стига наистина да ги пожелаят. Антон Коруджиев

 

Напиши коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.