Безплатен Уебинар "Трябва ли да използваме Фундаментален анализ?"

webinar-fundamentalen-analiz-bezplatno-obuchenie-vasil-stoyanov

Фундаменталният анализ изследва факторите, които влияят върху движението на цената.  Такива фактори могат да бъдат лихвените нива, паричната политика, брутният вътрешен продукт, инфлацията. Но трябва ли да го използваме при търговия на световните финансови пазари? Това ще подобри ли търговията ни? Тези въпроси си задава почти всеки трейдър, който иска да търгува успешно и да печели повече пари.

Истината е, че определено си заслужава всеки трейдър да е запознат с фундаменталния анализ, както и да следи случващото се на макро ниво, тъй като това му дава поглед върху по-големите движения на пазара. Друг плюс е, че всички важни и големи пазарни участници, като фондове, банки и правителства следят под лупа фундаменталните фактори.

Защо трябва да се запишете за уебинара?

Този уебинар е подходящ за хора, които искат да добавят още един сериозен източник на информация за случващото се на световните финансови пазари. Тези хора искат да разширят знанията си за пазара и не се притесняват да изследват нови идеи и нови методи на анализ. Въпреки, че фундаменталният анализ не е новост, той може да е липсващото звено в еволюцията Ви като трейдър.

По време на уебинара, Вие ще научите:

  • Какво представлява фундаменталния анализ;
  • Кои са факторите, които изследва;
  • Как да изготвяме фундаментален анализ;
  • Къде да намерим актуална информация;
  • Какво са текущи макро рискове и как да ги следим;
  • Какво е риск апетит;
  • Пример с eur/usd;

Кой ще бъде лектора?

Лектор на уебинара ще бъде Васил Стоянов. Васил е трейдър от над 12 години. По образование е счетоводител (и затова често казва: „Разчитам само на фактите“). В практиката си комбинира фундаментален, технически и статистически анализ, изследвайки ежедневно пазара от трите гледни точки.

Кога ще бъде уебинарът?

Уебинарът ще се проведе на 10.07.2019 от 19:00 (ако не можете да присъствате на живо, не се притеснявайте - след уебинара ще пратим целия запис!). Събитието е напълно безплатно, като единствено трябва да се регистрирате, чрез бутона „Регистрирайте се!“. 

 

buton-zapishete-se-sega-karoll-master-class

 

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.