Форекс мания - прогнози

"Форекс мания" е кратко предаване, в което нашите брокери споделят топ идеи и прогнози за търговия на форекс пазара за деня. Новите анализи и прогнози  можете да гледате понеделник и сряда от 15:00, което неслучайно съвпада с минутите, преди излизането на важните икономически новини от САЩ и старта на търговията там. Най-новият епизод на "Форекс мания" можете да откриете първо тук - в тази секция на нашия сайт или в нашия YouTube канал. Инициативата е със свободен достъп за да може да достигне до максимален брой трейдъри и, надяваме се, нашите идеи и прогнози да помогнат по един или друг начин за тяхната успешна търговия.

Прогнозите във предаването "Форекс мания" са максимално конкретни и често са подкрепени от наши реални позиции. Те представят нашето мнение за пазара и не следва да се разглеждат като препоръка за заемане на позиция. В кратките видеа  отделяме време и за проследяване развитието на стари прогнози, които за пръв път са били представени в минали предавания. Обикновено един епизод трае не повече от 2-3 минути и ще съдържа 2 до 3 прогнози за развитието на конкретни валутни двойки на форекс пазара.

В предаването "Форекс мания" взимат участие най-вече брокери на международните пазари, но при възможност даваме думата и на колеги от анализаторския отдел или фондовете на Карол. Вярваме, че всеки от служителите на Карол има собствен уникален стил на търговия и това допринася за разнообразието и широкия обхват на прогнозите във "Форекс мания".

Екипът ни напомня, че форекс търговията носи високо ниво на риск. Макар и експерти в своята област, нашите колегите също не са защитени от грешни анализи и прогнози и губещи позиции. Решенията за заемане на определена позиция са изцяло ваша отговорност. Желаем ви успех!

 

Отдел Международни пазари

Централен офис София

ул. Златовръх 1
София 1164

Работно време: 

понеделник - петък, 24ч. в денонощието

Телефони: 02/4008 244 ; 02/4008 242
GSM: 0892/ 29 41 41

e-mail: forex@karoll.bg