04 ян. 2021

ВАЖНО: Съобщение за клиентите ни със сметка в Interactive Brokers

Част от Вас, клиентите ни със сметки в Interactive Brokers, са получили email за миграция на сметката си поради Brexit към ирландското дружество, Interactive Brokers Ireland, новото им западноевропейско звено. Моля, следвайте стъпките от email-a преди 17-ти януари 2021, ако желаете да продължите с Interactive Brokers (IB) и Карол.

Какви са основните промени?

Запознайте се с условията на IB Ireland тук. Според ирландското законодателство гаранцията при фалит на брокера е EUR 20 000. IB е един от водещите американски брокери с репутация от 1977. Сключват над 1 млн. сделки на ден. Имат над USD 8 млрд. собствен капитал и са публично търгувани. Получавате реална собственост на купените от Вас акции. Комисионните са ниски. Научете тук за стабилността на IB през десетилетията и ги сравнете с други брокери.

Защо да продължите с Карол като въвеждащ брокер на IB?

При реална сметка чрез нас, Вие се възползвате от следните преференциални условия:

  • Без минимум за откриване на сметка
  • Такса неактивност от USD 1 на месец. При сметка директно с Interactive Brokers тя е USD 10, а при текущ баланс по сметката по-малък от USD 2 000, таксата е USD 20 на месец
  • Support 24/5 на български език

Защо бяхте уведомени от IB навръх Нова Година?

Карол е въвеждащ брокер на американското дружество IB LLC, поради което ни потвърдиха през октомври, че няма да има промени вследствие на Brexit. IB получиха лиценз от Ирландия непосредствено преди празниците. Вероятно са преценили в последния момент, че всички клиенти в Европа, не само тези към IB UK, ще бъдат мигрирани към новооткритите им европейски звена. Моля, свържете се с нас на forex@karoll.bg или на 02/ 4008 242.

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Назад към новините