05 окт. 2022

10% отстъпка от Силата на Инвестициите

silata-na-investiciite-obuchenie

За събитието

Лихвите по депозитите са рекордно ниски, а инфлацията изяжда спестяванията ви! Геополитическата несигурност е по-висока от всякога, като близо до нас се води война! Как да инвестирате в подобна среда и какви са основните заплахи и възможности на 2023 година? Това ще научите от водещи експерти по време на форума "Силата на инвестициите. Алтернативи и възможности 2023 г.", организиран от Infostock.bg.

Лектори на събитието ще бъдат водещи имена в света на инвестициите като Наталия Петрова (изпълнителен директор на Конкорд Асет Мениджмънт АД), доц. д-р Маню Моравенов (изпълнителен директор на Българската Фондова Борса), д-р Валентина Григорова-Генчева (директор "Злато и Нумизматика", Първа Инвестиционна Банка) и много други! Сред тях ще бъде и ръководителят на отдел Международни Пазари в ИП Карол - Панайот Пощов! Панайот е анализирал е акции в потребителския сектор в $6-милиарден хедж фонд в Лондон. Работил е в Citigroup, Goldman Sachs и $2-милиарден университетски фонд, на чийто инвестиционен съвет е бил Уорън Бъфет, в САЩ, Англия и Хонг Конг. Завършил е Финанси в Cambridge University със стипендия, съзтезавайки се в отбор по гребанe, и Икономика в Америка с почести, където преподава висша математика на състуденти. Награден от борсата за най-висок резултат на изпит за инвестиционен консултант за 2021. Има над 10 години опит с акции, деривати и арбитраж. Панайот инвестира 90% от собствените си пари във финансови активи.

Регистрирайте се за събитието чрез ИП Карол и получете 10% отстъпка!

Всеки регистрирал се през формата по-долу, получава код за 10% отстъпка от цената на обучението. 

КЪМ ФОРМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ!

 

 

* ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 67.02% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Назад към новините