24 ян. 2019

Промени в Тарифата за такси и комисиони на ИП Карол АД

Уважаеми клиенти,

 

Поради повишените административни разходи, свързани с динамично променящите се регулаторни изисквания, ИП КАРОЛ АД прави следните промени в Тарифата за такси и комисиони, считано от 01.03.2019 година:

  • Промяна на минималната комисиона за сделка от 2.00 лв. на 2.50 лв.;
  • Промяна в комисионата, формирана като % от стойността за сделката, важаща само за договори сключени след  01.03.2019 година;
  • Такса за поддръжка на брокерска сметка – 1 лв. месечно, дължима на тримесечна база. Клиенти с над 3 сделки за календарното тримесечие, без значение от техния размер, няма да дължат такса по тази точка;
  • Сделки с асистенция на брокер – надбавка от 0.1% над стандартната тарифа на клиента, но не по-малко от 5 лв. на сделка.

Всички промени, както и новата Тарифа, можете да намерите ТУК.

При несъгласие с измененията и допълненията в Тарифата имате право да прекратите договора си с ИП Карол АД без предизвестие преди датата на влизането в сила на новата Тарифа, без да носите отговорност за неустойки и разноски, с изключение на разноските, свързани с притежаваните от Вас активи и с вече сключени сделки.

За допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нашия екип на E-mail: broker@karoll.bg или телефон 02/4008 250.

Назад към новините