14 окт. 2020

Промени в Тарифата за таксите и комисионните възнаграждения на ИП „Карол“ АД

Уважаеми клиенти,

 

Съветът на директорите на „Карол“ АД, на свое заседание, проведено на 08.10. 2020 г. взе решение за изменение на Тарифата за сделки на международните пазари на „Карол“ АД. Измененията влизат в сила, считано от 15 ноември 2020 г.

 

Промените в Тарифата за сделки на международните пазари предвиждат намаляване на размера на комисионните за сключване на сделки, чрез платформата Карол Дилинг с договори за разлика (CFD) върху акции от САЩ на  0,025 USD на акция и минимум 2 USD на сделка.

 

От тарифата отпадат комисионните за търговия чрез платформата Карол Дилинг с договори за разлика (CFD) върху акции от Норвегия, тъй като  платформата вече не предлага сключването на сделки с посочените финансови инструменти.

 

Можете да се запознаете подробно с промените в Тарифата ТУК.

 

При несъгласие с измененията в Тарифата имате право да прекратите договора си с ИП Карол АД без предизвестие преди датата на влизането в сила на измененията (15 ноември 2020 г), без да носите отговорност за неустойки и разноски, с изключение на разноските, свързани с притежаваните от Вас активи и с вече сключени сделки.

 

За допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нашия екип на E-mail: forex@karoll.bg или телефон 02/4008 242.

Назад към новините