21 юни 2019

БФБ - Миграция от Xetra Classic към Xetra T7

 

Уважаеми клиенти,

Във връзка с осъществяваната от БФБ миграция на използвания до момента търговски софтуер Xetra Classic към функционално новата търговска система Xetra T7 Ви уведомяваме, че същата ще се осъществи на 24.06.2019 г., понеделник. С оглед на това, моля имайте предвид, че всички поръчки, фигуриращи като активни в текущата версия на платформата Karoll Broker, ще бъдат служебно изтрити от БФБ и няма да бъдат налични в новата система. Нови поръчки в платформата Karoll Broker ще могат да се подават след 8:30 ч. на 24.06.2019 г., като всички ордери, подадени преди това, ще бъдат служебно изтрити.

В случай на необходимост инсталирайте актуални версии на платформата Karoll Broker. Същите ще бъдат налични в неделя, 23.06.2019 г., след 12 часа на следните места:

Във връзка с осъществяваната миграция платформата Karoll Broker няма да поддържа следните функционалности:

  • ръчно опресняване на котировки чрез бутон „Опресни“;
  • пълна дълбочина на котировки, тоест котировки извън най-добрите 10 оферти „купува“/“продава“;
  • при получаване на съобщение за грешка в резултат от подаване на поръчка с некоректно въведени параметри, подадената в този вид поръчка не подлежи на модификация, респективно същата следва да бъде изтрита и да бъде подадена нова поръчка с коректни параметри.

Оставаме на разположение за допълнителни въпроси и съдействие на тел. 02 /4008 250 или на имейл broker@karoll.bg

С пожелание за успешна търговия,

Екипът на ИП Карол

Назад към новините