Курс по Вълнова Теория

vulnova-teoriya-kurs-dimo-dimov-obuchenie-za-turgoviya-karoll

Какво е Вълнова Теория?

Винаги, когато търгуваме, малко или много сме подвластни на емоциите си. Именно вследствие на тях, много често ние взимаме своите решения за пазара. Цялата тази колективна психология намира отражение в цените и графиките на финансовите инструменти. Тя чертае определни модели и фигури на тях, които се повтарят постоянно и съответно могат да бъдат използвани за прогноза за бъдещото движение на цената.

Каква е причината?

Хората, водени от своите емоции, реагират и постъпват ирационално в стресови ситуации (независимо от техния статус, образование и интелигентност). Точно заради това, повечето трейдъри винаги ще постъпват ирационално, тоест предвидимо на поле, като финансовите пазари, постоянно изпълнено с потенциални стресови ситуации. Това е и причината вълновата теория да е един от методите, които най-точно отразяват колективната психология на пазарните участници.

Какво ще научите в курса?

Методът на Глен Нийли е вероятно един от най-сложните методи за технически анализ на Вълните на Елиът. Броят на фигурите е огромен, а техните вариации – още по-голям. Това, което ние ще предложим в курса, са най-често срещаните фигури, при които може с голяма степен на вероятност да се предвиди какво ще последва в бъдеще. Търговията на финансовите пазари е действие, след преценка на вероятностите, пречупено през нашите убеждения и желания. Силата на вълновата теория е именно в това да покаже по-вероятното развитие, след определена фигура, което съчетано с правилен мъни мениджмънт и подходяща психологическа нагласа, довежда до качествена промяна в резултатите от търговията.

10 часовият курс по Вълнова Теория ще протече в 4 лекции от 2 часа и половина, по време на които Вие ще научите:

  • Основи на вълновата теория;
  • Всичко за импулсите;
  • Всичко за корективните модели;
  • Най-добрите модели за търговия във вълновата теория;
  • Как ние търгуваме моделите (реални примери и сделки, реализирани от брокерите на Карол);

За всички записали се до 20.09, сме подготвили следните бонуси!

  • БОНУС 1: Индивидуална консултация, след приключване на курса;
  • БОНУС 2: Последващ менторинг по отношение на вълновия анализ (по имейл или в специално създадена затворена Facebook група);

Кой ще бъде лектора?

Лектор на курса ще бъде Димо Димов, ръководител на отдел международни пазари в ИП Карол и трейдър от 18 години.  По време на обучението, той ще представи своята гледна точка не само по отношение на метода за анализ, но и за много други важни аспекти при търговията, с които се е сблъскал през годините.

Кога ще бъде и каква е цената?

Курсът ще се проведе в библиотеката на Карол в 4 последователни сесии по 2 часа и половина на 30.09, 02.10, 07.10 и 09.10. Всички сесии ще започнат от 18.30. Участието в 10 часовия обучителен курс е платено, като цената е 120лв. За съществуващите ни клиенти обаче, курсът е на преференциална цена от 100лв!

За да запазим качеството на курса високо, броят на курсистите е лимитиран до 15 души. Принципът, на който ще класираме участниците, е FIFO (First in First out). Тоест, първите 15, които се запишат и платят курса, ще бъдат записаните курсисти за изданието.

Заплащането  става само по банков път, като за целта използвате следната банкова сметка: BG22 UBBS 8002 1048 8137 20. Основанието на превода трябва да бъде името на курса (Курс по Вълнова Теория).

Запишете се сега и подобрете значително търговията си!

buton-zapishete-se-sega-karoll-master-class

 

 *Търговията на финансовите пазари с валути, договори за разлика и други инвестиционни инструменти се съпровожда от висока степен на риск и често има спекулативен характер. В следствие на търговията на тези пазари може да се постигнат както големи печалби, така и големи загуби, като в някои случаи е възможно загубите да надвишават размера на внесените от клиента средства. Инвестиционните решения се взимат самостоятелно от клиента и той носи пълна отговорност за тях. ИП Карол не носи отговорност за загубите или вредите, причинени от тези клиентски решения, базирани или не на информация в това видео и други образователни материали на компанията. Всички анализи, коментари, мнения или друга информация в това видео имат информативен характер и не представляват препоръка за взимане на инвестиционно решение.Запознайте се с политиката ни за поверителност.

 

 

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.