Karoll Demo Trading Competition

Какво е Karoll Demo Trading Competition?

Готови ли сте да премерите сили с пазара и участниците в него? Защото на хоризонта се задава възможност. Състезание, което да извади наяве най-дръзките и най-силни Ваши черти. Предизвикателство, в което да покажете най-доброто от трейдъра в себе си, без да се страхувате за последствията. Това е възможност, която Ви кани да се възползвате от нея. Състезанието Karoll Demo Trading Competition елиминира рисковете и възвишава печалбите. Демо състезанието предизвиква всички трейдъри да извадят арсенала си от похвати, трикове и психологически нагласи и да се впуснат в една шеметна надпревара, в която няма загубили. Първото издание на състезанието за тази година вече приключи! Интервюто с победителя, грабнал 1 000 лв., може да прочетете тук.

Какво трябва да знаем за състезанието?

demo-trading-competition-Karoll-nagradi

Karoll Demo Trading Competition е състезанието, където рискът не съществува, а печалбата е реалност. Шеметната надпревара започна на 4-ти юни и свършва на 29-ти юни. Състезанието се провежда с демо сметка с 10 000 USD/EUR виртуални пари, с която участниците търгуват през платформата MetaTrader4. Първите петима получават реална парична награда спрямо мястото, на което са се класирали. Най-добрият участник печели 1 000лв., вторият- 500лв., за третия наградата е 250лв., четвъртият получава 150лв., а петият- 100лв. Всички участници имат реалната възможност да се състезават с пазара и с истинските участници в него, като това ще донесе покачване на нивото на уменията за търговия на всички участващи.

 


Общи условия за състезанието

Можете да разгледате Общите условия за състезанието на този линк. Ако заявите участие в състезанието Karoll Demo Trading Competition, Вие се съгласявате с Общите условия, изложени в линка по-горе. 

 

 

Отдел Международни пазари

Централен офис София

ул. Златовръх 1
София 1164

Работно време: 

понеделник - петък, 24ч. в денонощието

Телефони: 02/4008 244 ; 02/4008 242
GSM: 0892/ 29 41 41

e-mail: forex@karoll.bg

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

48,86% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.