Безплатен Уебинар на тема "Фундаментален или Технически анализ – кой е по-добър?" - 29.05 от 19:30

fundamentalen-analiz-tehnicheski-analiz-bezplatno-obuchenie-webinar-karollОт много време съществува спор кой метод за анализ на финансови инструменти е по-добър - фундаменталния или техническия анализ.  Така трейдърите се разделят на две групи. Тези, които използват технически анализ - следят цената и търсят повтарящи се зависимости. Тези, които използват фундаментален анализ - следят факторите, които влияят на движението на цената. Всяка група ожесточено защитава тезата си, че нейния вид анализ е по-добър. Може би и Вие предпочитате единия вид пред другия. Но дали сте прави? Дали вашия анализ е по-добър? Дали не пропускате нещо важно?

Защо трябва да се запишете за безплатното онлайн обучение?

Този уебинар е подходящ за хора, които не обичат да се ограничават -  хора, които искат да разшият кръгозора си. Такива хора разбират, че световните финансови пазари се променят постоянно и те трябва да учат нови неща и да се движат в крак с промените. Те очакват промените и са готови за тях. Тези хора искат да станат колкото се може по-добри в търговията на световните финансови пазари. Ако и Вие сте от тези хора, този уебинар е за Вас.

По време на уебинара, Вие ще научите:

  • Какво е технически анализ и как се изготвя;
  • Какво е фундаментален анализ и как се изготвя;
  • Какви са предимствата на техническия анализ;
  • Какви са предимствата  на фундамелния анализ;
  • Наистина ли някой е по-добър;
  • Можем ли да ги използваме заедно;

Кой ще бъде лектора?

Лектор на уебинара ще бъде Васил Стоянов. Васил е трейдър от над 12 години. По образование е счетоводител (и затова често казва: „Разчитам само на фактите“). В практиката си комбинира фундаментален, технически и статистически анализ, изследвайки ежедневно пазара от трите гледни точки.

Кога ще бъде уебинарът?

Уебинарът ще се проведе на 29.05.2019 от 19 и 30. Събитието е напълно безплатно, като единствено трябва да се регистрирате, чрез бутона „Регистрирайте се!“

 button_registrirajte-se (1)

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.