fundamentalen-analiz-na-mezhdunarodnite-pazari-prisustveno-subitie-25.10.18Погледнете графиката на EUR/USD, или тази на Петрола. Питали ли сте се някога коя е силата зад огромното количество пари движещи пазара? Отговорът на този въпрос е почти толкова труден,  колкото и отговорът на въпроса за смисъла на живота. Макар и рядко, винаги има хора, които дръзват да анализират пазара за да го разберат в най-малките му детайли. Вихрен Молевски е един от малцината трейдъри, чийто фокус пада върху механизмите на функциониране на пазара. Той притежава капацитета да свързва всички точки в ребуса и да синтезира огромното количество информация,  представляваща сериозно предизвикателство за всеки трейдър. Forex пазарът, както и останалите класове активи,  са особено трудни за анализ, но не и за таланта на Вихрен, който многократно е показвал прецизен синтетичен стил и дълбочина на анализа си.

На тази лекция ще научите повече за:

  • Основните фундаментални модели за калкулиране на стойността на различни класове активи.
  • Собствен (proprietary) модел за краткосрочно търгуване

Без съмнение, всеки би мечтал да научи повече за подходът му в различни области на фундаменталният анализ. Затова имаме удоволствието да ви поканим на неговата безплатна лекция на тема „Фундаментален анализ при търговия на международните пазари“ на 25 Октомври от 18.30 в библиотеката на Карол. Събитието е напълно безплатно, като единствено трябва да заявите присъствието си, чрез бутона "заявете присъствие".

Заявете присъствието си сега и разберете повече за фундаменталния анализ!

buton-zayavete-uchastie-za-lekciya-za-fundamentalen-analiz-na-mejdunarodnite-pazari

Търгувайте с ации на международни компании с най-ниските комисиони в България!

Платформата ни за търговия с международни акции Trader Workstation Ви дава достъп до над 100 борси от целия свят, като се възползвате от най-ниските комисиони в България. Разберете повече за платформата, както и за условията ни тук.

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.