Collective Mindset Трейдинг

Това е процес на колективно взимане на решение за посоката на пазарите. Участниците в Клуба на Трейдъра, дават своят глас, който формира колективното мнение за посоката на пазара, както е показано в таблицата. Избрахме 5 основни класове инструменти, представляващи основните групи активи. Стойността на всеки инструмент към момента на гласуване е отбелязана, като резултатите се обсъждат на следващият клуб на трейдъра. Всеки участник има възможност да гласува само за една опция – Buy (купувам), Sell (продавам) и Sideways (страничен пазар).

Крайният резултат за всеки инструмент се определя от броя на участниците гласували с най-голям брой гласове. Решенията от последната среща на Клуба на Трейдъра, можете да видите в следната таблица:

rezultati-ot-collective-mindset-treyding-glasuvane-eur-usd-petrol-zlato-10-godishni-obligacii-s-p500Това са резултатите от гласуването на инициативата Collective Mindset Трейдинг на Карол. Всеки от вас би могъл да използва данните в своята търговия. Вашите гласове определят нашия анализ за посоката на пазара в 5 основни инструмента за следващите 2 до 4 седмици:

  • EUR/USD. Неясна ситуация при еврото, най добрата стратегия е търговия в страничен пазар или изчакване до следващият вот. Евентуален пробив на ниво 1.15 означава силен тренд към поевтиняване на Еврото.
  • WTI. Петролът би останал в страничен пазар като шансовете за поскъпване над ниво 71.65 са по-съществени. Можете да закупите с пазарна поръчка и стоп под 64.17. Спад под 64.17 би означавал тренд към поевтиняване.
  • Злато. Предвид на вашите гласове шансовете за поевтиняване на златото са големи. Имате опция да скъсите този инструмент от сегашните нива със стоп над 1266.
  • 10 годишни облигации (10YR notes). Неясна ситуация в която можете да наблюдавате пазара до следващото гласуване.
  • S&P500. Ситуацията е неясна, вероятен страничен пазар. Стратегията е да се стои извън заемане на позиции в този инструмент. Особено внимание към ниво 2.879. За по-смелите можете да търгувате продавайки индекса със стоп над 2.879 и евентуален таргет 2.618

Можете да видите резултатите и коментарите към всички гласувания към момента тук.

 

nablyudavayte-treydovete-na-dimo-dimov-v-realno-vreme

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.