Научете предимствата на Karoll Dealing

Karoll Dealing е иновативна и леска за използване платформа, която ни помага в търговията на световните финансови пазари. За разлика от МТ4 разполага с голям набор от инструменти. В нея може да търгувате над 10 000 инструмента. Може да избирате между акции, индекси,  валути, суровини (включително злато, сребро и петрол) и съкровищни бонове. Минимума за откриване на сметка е едва 100 долара. Ако се затруднявате с разпознаването на модели от японски свещи или графични фигури не се притеснявайте. Karoll Dealing разполага със скенер за откриване на модели от японски свещи и графични фигури.

Защо трябва да се запишете на това обучение?

Това обучение е подходящо за хора, които искат да открият реална сметна в Karoll Dealing, но им трябва допълнителна информация а платформата. Също искат да търгуват по-голям брой инструменти от предлаганите в МТ4. Искат платформа с лесен и интуитивен дизайн. Искат да се възползват от повече вградени функции като нагласата на трейдърите и новини в реално време от Reuters.

Ще научите:

  • Как да настроим платформата според нашите нужди;

  • Какви видове ордери имаме;

  • Как да  открием позиция;

  • Как да местим стоп нива и лимит нива;

  • Как да закрием позиция;

  • Как да използваме допълнителните функционалности;

Кой ще бъде лектора?

Лектор на уебинара ще бъде Васил Стоянов. Васил е трейдър от над 12 години .По образование е счетоводител (и затова често казва: „Разчитам само на фактите“). В практиката си комбинира фундаментален, технически и статистически анализ, изследвайки ежедневно пазара от трите гледни точки.

Кога ще бъде едночасовото обучение?

Едночасовото обучение ще се проведе на 02.05 от 18 и 30. Събитието е напълно безплатно, като единствено трябва да се регистрирате, чрез бутона „Регистрирайте се!“.

 

buton-zapishete-se-sega-karoll-master-class

 

 

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.