Как да използваме MetaTrader 4 лесно и удобно?

Защо е необходимо да познавате МТ4?

Огромна част от успеха на всеки добър трейдър се дължи на това колко добре познава платформата, с която търгува. Ако не познавате платформата, Вие можете да не успеете да пуснете правилно сделка, да не сложите стоп или да не закриете бързо дадена поръчка и цената да се промени - все неща, които могат да доведат до загуба на пари.

Познаването на платформата е от витално значение за Вашия успех на финансовите пазари.MetaTrader 4 е най-добрата платформа за Forex търговия, като тя предлага множество от функции, които правят търговията по-лесна и по-удобна. Софтуерът позволява да се разработват и вграждат собствени индикатори, както и търговия с автоматизирани системи.

Какво ще научите на обучението?

По време на събитието Вие ще разберете:

  • Как да настроите МТ4;
  • Какви са видовете ордери;
  • Как да откриете позиция;
  • Как да местите стоп нива и лимит нива;
  • Как да закриете позиция;
  • Как да добавите индикатори вградени и от интернет;
  • Как да разгледате различните инструменти и техните особености;
  • Как да използвате вградения тестер на стратегии;

След края на обучението, ще имате възможност да зададете всички Ваши въпроси, така че се подгответе за едно наистина полезно събитие!

За кого е подходящо обучението?

Обучение е подходящо за начинаещи, както и за трейдъри, които искат да разберат повече за работата с MetaTrader 4. Ако все още се колебаете преди да откриете позиция, преди да закриете позиция или не знаете всички функции в програмата, това обучение е за Вас!

Кой ще бъде лектора?

Лектор на обучението ще бъде Васил Стоянов. Васил е трейдър от над 12 години .По образование е счетоводител (и затова често казва: „Разчитам само на фактите“). В практиката си комбинира фундаментален, технически и статистически анализ, изследвайки ежедневно пазара от трите гледни точки.

Кога ще бъде едночасовото обучение?

Обучението ще се проведе на 18.04 от 18:30. Събитието е напълно безплатно, като единствено трябва да се регистрирате, чрез бутона „Регистрирайте се!“.

Запазете своето място сега и разберете всичко за търговията с MetaTrader 4!

buton-zapishete-se-sega-karoll-master-class

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.