Безплатна лекция "Основи на Вълновата Теория" - 09.09.19 от 18:30

Вълнова-теория-безплатна-лекция-димо-димов-библиотека-на-КаролКакво представлява Вълновата Теория? Защо това е един от методите, които най-точно отразяват колективната психология на пазарните участници?

На тези и на още много въпроси ще отговори Димо Димов, по време на безплатната си лекция на тема „Основи на Вълновата Теория“. Събитието ще се проведе на 09.09.2019 от 18:30, а мястото е Библиотеката на Карол.

Димо е ръководител на отдел Международни Пазари в ИП Карол и търгува вече 18 години. В своята лекция, той ще Ви въведе във Вълновата Теория, както и ще Ви разкаже какво го е накарало да се спре на подхода на Глен Нийли, като основен метод на анализ в търговията си.

Освен това, Димо ще Ви представи и реални ситуации от пазара с конкретно преброяване на вълните и ще Ви покаже как те могат да се търгуват с конкретни нива на стоп и потенциална печалба. По време на събитието, той ще разкрие и какви са резултатите от търговията му със създадената преди година и половина сметка, до която свободен достъп има всеки, желаещ да следи трейдовете му. Търговията му по тази сметка бе изцяло базирана на метода на Вълновата Теория. Голяма част от събитието ще бъде отделена за Вашите въпроси, така че се пригответе за едно наистина информативно събитие!

Познанието е прогрес, но когато то се превърне в част от Вашия личен опит, познанието се трансформира в мъдрост. Посетете ни, за да започнете с познание във Вашия път към мъдростта в търговията на финансовите пазари. Събитието е напълно безплатно и ще се проведе на 09.09.19 (понеделник) от 18:30 в Библиотеката на Карол. Единствено трябва да заявите присъствието си, чрез бутона "заявете участие".

Заявете участието си сега и разберете повече за Вълновата Теория на 09.09 от 18:30!

buton-zayavete-uchastie-za-lekciya-za-fundamentalen-analiz-na-mejdunarodnite-pazari

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.