Безплатен уебинар: Видове индикатори. Как да ги комбинираме правилно?

bezplaten-webinar-kak-da-kombinirame-indikatori

Чудили ли сте се какво показва даден индикатор? Или може би искате да знаете как да го приложите правилно? Случвало ли Ви се е да погледнете графика и  да видите много индикатори, които правят осмислянето и трудно? Често хората допускаме една грешка и тя е да усложняваме нещата мислейки, че по този начин ги правим по-работещи.  Доказано е, че хората можем да осмислим едновременно около седем различни източника на информация. Ето защо големият брой индикатори правят взимането на решение по-трудно. Също е много важно как ще използваме индикаторите като цяло. Съгласете се че това е важно с оглед на потенциалната печалба. Възниква въпроса какви индикатор да ползваме, колко на брой и как да ги комбинираме правилно. Това ще научите от безплатния ни уебинар "Видове индикатори. Как да ги комбинираме правилно".

По време на уебинара ще научите:

  • Какви видове технически индикатори имаме.
  • Можем ли да печелим по сигнали на един индикатор.
  • За какво да използваме технически индикатори.
  • Как да използваме технически индикатори.
  • Как да ги комбинираме правилно.

Кой ще бъде лектора?

Лектор на уебинара ще бъде Васил Стоянов. Васил е трейдър от над 12 години. В практиката си комбинира фундаментален, технически и статистически анализ, изследвайки ежедневно пазара от трите гледни точки.

Кога ще бъде уебинарът?

Уебинара ще се проведе онлайн на 24 юли от 19:00 часа. Събитието е напълно безплатно, като единствено трябва да се регистрирате, чрез бутона „Регистрирайте се!“. 

 

button_registrirajte-se (1)

 

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.