Безплатен Уебинар "Как да търгувате с акции, облигации, стоки и индекси в една платформа?"

bezplaten-webinar-kak-da-trguvate-s-akcii-obligacii-stoki-i-indeksi-v-edna-platformaПредставете си иновативна и лесна за използване платформа, която ни помага в търговията на световните финансови пазари. Платформа, чиито интерфейс е толкова удобен и customizable, че търговията се превръща в неустоимо удоволствие. Освен съвременен дизайн, изчистени графики и иновативни функции, платформата разполага с ненадминатите 10 000 инструмента, с които можете да търгувате практически всичко, което Ви скимне.

За щастие, тази идилия за софтуер за търговия съществува не само в мечтите Ви, ами и в реалността. Представяме Ви най-новата подобрена версия на Karoll Dealing. За разлика от МetaТrader4 тя разполага с голям набор от инструменти. Може да избирате между акции, индекси, валути, суровини (включително злато, сребро и петрол) и съкровищни бонове. Ако се затруднявате с разпознаването на модели от японски свещи или графични фигури не се притеснявайте. Платформата разполага със скенер за откриване на модели от японски свещи и графични фигури.

Защо трябва да се запишете за уебинар?

Това обучение е подходящо за хора, които искат да открият реална сметка и не искат да се ограничават до Форекс пазара. Искат една сметка и много инструменти. Искат платформа с лесен и интуитивен дизайн. Искат да се възползват от повече вградени функции/ като нагласата на трейдърите и новини в реално време от Reuters.

По време на уебинара, Вие ще научите:

  • Как да настроите платформата според Вашите нужди;
  • Какви видове ордери има;
  • Как да  откриете позиция;
  • Как да местите стоп нива и лимит нива;
  • Как да закриете позиция;
  • Как да използвате допълнителните функционалности;

Кой ще бъде лектора?

Лектор на уебинара ще бъде Васил Стоянов. Васил е трейдър от над 12 години. По образование е счетоводител (и затова често казва: „Разчитам само на фактите“). В практиката си комбинира фундаментален, технически и статистически анализ, изследвайки ежедневно пазара от трите гледни точки.

Кога ще бъде уебинарът?

Уебинарът ще се проведе на 24.04.2019 от 18 и 30 (ако не можете да присъствате наживо, не се притеснявайте - след уебинара ще пратим целия запис!). Събитието е напълно безплатно, като единствено трябва да се регистрирате, чрез бутона „Регистрирайте се!“

 

buton-zapishete-se-sega-karoll-master-class

 

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.