Безплатен Уебинар "Как да бъдем успешни трейдъри?"

kak-da-budem-uspeshni-treyduri-bezplaten-webinar-karoll

Всеки уважаващ себе си трейдър иска да успее. Всеки иска да печели от търговията на финансовите пазари. За целта, търси информация в интернет, чете книги препоръчани от приятел или гуру. Рядко обаче, хората достигат до най-важната книга за всеки трейдър – дневника за собствените им сделки.

Когато търгуваме на световните финансови пазари, за една седмица може да извършим достатъчно сделки,  така че в петък да не си спомняме какво сме търгували в понеделник. Хората  помним добре само последните събития.  Колкото по-отдалечена във времето е една сделка, толкова по-трудно е да си спомним подробности за нея. Това ни пречи да се учим от нея, да ставаме все по-добри и да печелим.  Ето защо е много важно да намерим начин, по който да можем да се учим от текущите сделки,  както и да ги преглеждаме след време. 

Такъв начин е водене на дневник на сделките както в текстов файл, така и в ексел. След това можем да открием какво правим добре и какво не.

Това е един от най-важните начини към самоусъвършенстване в трейдинга. Пътя към успеха в трейдинга минава през този процес.

По време на уебинара ще научите:

  • Защо трябва да направим дневник на сделките в Word и Excel
  • Как да ги организираме
  • Как да ги ползваме, за да ставаме все по-добри
  • Как да откриваме грешки чрез тях
  • Как да поправяме тези грешки

button_registrirajte-se (1)

Защо е полезен този уебинар?

Както сме говорили в предишни уебинари, една грешка може да ни струва скъпо, защото вместо да направим да кажем два пъти по-голяма печалба, ние правим загуба. Само една две грешки и целия месец може да се окаже губещ. От друга страна поправянето на дадена грешка ще повиши представянето ни. Воденето на дневник, отработването на грешки е пряко свързано с успеха на световните финансови пазари.

Кой ще бъде лектора?

Лектор на уебинара ще бъде Васил Стоянов. Васил е трейдър от над 12 години. В практиката си комбинира фундаментален, технически и статистически анализ, изследвайки ежедневно пазара от трите гледни точки.

Кога ще бъде уебинарът?

Уебинара ще се проведе онлайн на  18 декември от 19:00 часа (ако не можете да присъствате наживо, не се притеснявайте - след уебинара ще пратим целия запис!). Събитието е напълно безплатно, като единствено трябва да се регистрирате, чрез бутона „Регистрирайте се!“. 

 

button_registrirajte-se (1)

 

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж.

63,53% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик.
Помислете дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.