7 дневна програма за трансформация

7 дневна програма за трансформация и трейдинг

Откриите програмата за 7 ДНЕВНА ТРАНСФОРМАЦИЯ, която ще ви позволи да разгърнете пълния си потенциал и да бъдете успешни във всички аспекти на живота и работата ви - Започнете още днес!


Защо да участвам и за кого е предназначена тази програма?

Спомнете си кога е бил последният път, когато сте се чувствали истински щастливи? Сега си помислете, кога за последно сте били ядосани, раздразнени или нещо в ежедневието ви не ви е харесало? Очевидно при повечето, които четат тези редове, последният пример е съвсем пресен.

Ако някога сте си задавали някои от следните въпроси:

 • защо непрекъснато губя на пазара?
 • защо пазарът сякаш ме преследва и удря стоповете ми?
 • защо се чувствам зле, нещастен?
 • защо непрекъснато някой ми създава проблеми?
 • защо винаги парите не ми достигат?
 • защо съм болен?
 • защо не мога да реализирам проектите си?
 • защо връзката ми се разпада за пореден път?
 • как да се отнасям към детето си, което ми създава проблеми?

то тази програма е за вас.

Вие ще научите, че отговорът на всички тези въпроси е един и същ и той никога не е свързан със заобикалящата Ви действителност, а се крие вътре във Вас! Програмата ще Ви помогне да се освободите от негативните емоции и мисли.

Всички Ваши решения без изключение са базирани на мисли и чувства, провокирани от събитията в ежедневието Ви. Противно на общото мнение мислите и чувствата, провокирани от някакво негативно събитие, не изчезват с времето. Никой не е способен да „забрави“ или да „надживее“ негативните чувства до момента, в който не се върне към тях съзнателно, за да ги освободи. Когато това освобождаване стане, тогава започва пълна трансформация на физическо, емоционално и ментално ниво. Вие се превръщате в създатели на Вашата действителност, без да сте подвластни на емоции.

По време на работата всеки участник ще се връща обратно към събития от живота му, които са провокирали изграждането на подсъзнателна поведенческа програма(и) за действие. Тази поведенческа програма е комбинация от мисли и чувства, които са в основата на взимането на решения на пазара и в живота. Много често никой не осъзнава, че е контролиран от своите подсъзнателни програми, които саботират усилията му и го правят неуспешен и неудовлетворен. 7 дневната програма изкарва подсъзнателните поведенчески програми на повърхността и ги освобождава. Това се постига чрез специална медитативна техника, комуникираща с подсъзнанието. В резултат се осъществява "репрограмиране" на мозъчни невронални вериги с трайна промяна в перцепцията (възприемането) на действителността такава, каквато е. Това води до обективно и емоционално изчистено възприятие на действителността, което е от съществено значение за взимането на рационални решения на пазара и в живота. Различната перцепция води до вътрешен баланс, което повишава субективното ниво на щастие и удовлетвореност.

Щастието не е абстрактно понятие - то е това, от което всеки един е направен. Защо да не го откриете сега и да разгърнете своя пълен потенциал във всички сфери на живота?


Какво ще ви донесе програмата?

Как помага 7 дневната програма и какви ползи носи

Тази програма има практическа стойност. Тя ще Ви освободи от мислите и чувствата, акумулирани във Вашето съзнание, които пречат на щастието Ви и на изявата на пълния Ви творчески потенциал. Този курс ще Ви научи как да наблюдавате себе си, за да можете сами да освобождавате чувствата и мислите си. Когато успеете да се разделите със солидна доза от вашето Его (егото е колекцията от мисли и чувства, акумулирани с времето), Вие се превръщате в здрави и щастливи творци на собственото си битие. Вие започвате да търгувате спокойно и успешно на пазара, ставате по-успешни във всяка една област на живота.


Информация за програмата

Провежда се в 7 последователни дни след работно време, за да е удобна на повече хора, от 18.30 часа. Няколко дни преди началото на всяка група има безплатна неангажираща предварителна презентация, която ще Ви запознае със същността на програмата, детайлите по провеждането и ще отговори на всички Ваши въпроси. Така всеки потенциален участник ще има възможност да реши дали иска да бъде част от трансформативната програма.


Кой стои зад програмата?

7-dnevna-programa-za-transformatsia-vodesht-Georgi-AngelovГеорги Ангелов MD/PhD е завършил медицина. Винаги е искал да знае как работи човешкото съзнание и какъв е смисълът на живота. Тези въпроси го отвеждат към науката като средство за намиране на отговорите. След научна кариера в областта на имунологията в топ лаборатории във Франция, Швейцария и САЩ, отговорите не само не идват, но като че ли стават още по-сложни и далечни. В този момент пазарът на валута му предлага друга интересна възможност за откриване на отговор, който го отвежда обратно в България. След активна научна дейност, експериментиране със собственото си подсъзнание и 3 експериментални групи с участници, работещи активно, се ражда 7 дневната програма за трансформация.


Отзиви

7 дневна програма за трансформация - отзиви, добри мнения, доволни клиенти

Тук можете да прочетете отзиви от някои участници в предварителните/експерименталните групи на програмата:

„Още веднъж искам да ти благодаря, затова, че ми отвори очите! Може да е много общо казано, но е точно така. Смея да твърдя, че след тези 7 дни, в които работихме заедно, аз се чувствам много по-добре, много по-уверена в себе си, много по-спокойна. Да - има дразнители, но се справям с тях доста по-лесно.“  - З.П., София

„С две думи много се радвам, че животът ми даде шанс да се срещна с теб в момент, когато аз търсех и исках някакво личностно развитие. Знам, че няма случайни неща и затова ти пиша. Благодаря ти, че успяваш да ме насочваш и да израствам по начин, по който досега толкова години йога, лекции и книги не са успели, а ти го правиш и казваш много точно и ясно. Чувствам се много добре и имам някаква сигурност и спокойствие …. „ – Ц.Д., София

„Аз отдавна работя върху своето вътрешно развитие и мога да кажа, че присъствието ми в курса много подпомогна тоя процес. Подобриха ми се медитативните практики, имам повече интуитивни послания и реагирам по-осъзнато на тях.“ – Е.Г., София

„Това, което ми направи впечатление, е че овладявам по-добре и по-лесно емоциите си в ситуации, когато друг път реагирам остро. Сега съм спокойна и изчаквам да се успокоят нещата, като спокойно задавам въпроси. Преди съм се опитвала да го правя, но не ми се получаваше -чувствах се точно като "кукла на конци". Сигурна съм, че ще имам още трудни моменти, но ми харесва това, че вече знам как да ги отработвам!“ – И.В., София

Благодаря за възможността да участвам в тази програма, което е нещо напълно ново за мен и което определено работи! Въпреки, че сме по средата, определено при мен има чувствителен, реален резултат.“ – А.С., София

„Безкрайно много благодаря! Благодаря, че ме прие. Благодаря за всичко, което правиш за мен и за останалите. И за цялата информация, за времето, което отделяш и за всичките насоки, съвети, помощ, кураж…  Точно от тази информация имах нужда сега.“  –  М.Б., София


Запишете се сега

Следващата група ще започне от 03 Октомври 2017 и ще продължи до 09 Октомври 2017. Сесиите ще започват от 18.30ч в сградата на Карол. Типичната продължителност е около 2 часа и половина до 3 часа. Заповядайте на 27 Септември в сградата на Карол (гр. София, ул. Златовръх 1) на предварителната презентация, за да придобиете представа за същността на работата и да решите дали желаете да участвате. Тези, които не са в състояние да присъстват на предварителната презентация, могат да се свържат лично с Георги Ангелов на координатите в следващата секция.

 бутон за записване в програмата бутон за презентацията на 7 дневната програма


Често Задавани Въпроси

Какви резултати бих могъл да очаквам?

Освобождаването на ограничаващите възгледи и емоции от Вашето подсъзнание ще доведе до промени в редица области на животът Ви:

 • По-добро здраве;
 • Преодоляване на напрежението;
 • Преодоляване на стреса;
 • Преодоляване на алчността и гнева;
 • Добра памет и аналитични способности;
 • Развитие на концентрацията;
 • Прогрес в кариерата и бизнеса;
 • Увеличена продуктивност във всички аспекти;
 • Самочувствие без горделивост;
 • Хармонични отношения с другите;
 • Изчезване на заболявания;
 • Развитие на психически способности;
 • Развитие на комуникативни и лидерски качества;
 • Развитие на печеливша стратегия за търговия и инвестиране;
 • Подобряване на личните взаимоотношения;
 • Увеличаване на личните Ви доходи;
 • Професионално преориентиране;
 • Съзнателно съществуване с увеличаване нивото на щастие;
 • Отговори на „Кой съм Аз?“, „Защо съществувам?“, „Какъв е смисълът?"

Кога ще мога да видя резултати?

При някои от участниците резултатите се проявяват в рамките на часове или още по време на сесиите. При други ефектите се проявяват постепенно във времето. Истинската скорост на промените зависи единствено от Вас, колко отворено е съзнанието Ви за материята на курса, колко силно е желанието Ви за промяна и колко последователно и сериозно е отношението Ви към работата. Това, което е сигурно е, че тези от Вас, които прилагат наученото с отворено съзнание и сърце, ще направят гигантски трансформативни стъпки в своето индивидуално развитие. 

Колко струва програмата за 7 дневна трансформация?

Цената на програмата за 7 дневна трансформация е 300 лева. Заплащането се осъществява в централният офис на Карол, на улица Златовръх 1, Лозенец, София или по банков път, като тук можете да видите информация за сметките, в които да внесете сумата. 
* Правилната сметка за превод на сумата за 7 дневната програма за трансформация е тази, която отговаря за Forex, CFD търговия и Доверително управление (последната в списъка).

Имате възможност за заплащане в две отделни вноски. Предварителната презентация не се заплаща.

Какво да правя ако имам нужда от помощ или въпроси след 7 дневната програма?

Когато имате въпроси, винаги можете да се запишете за индивидуална сесия, в която ще погледнем заедно същината на проблема с цел отработването му. Цената на индивидуалните сесии, които следват групова работа (follow up) е 35 лв, като е необходимо предварително записване.

Как да постъпя ако не желая да работя в група?

Ако имате притеснения от груповата работа, но бихте желали да работите върху себе си, можете да го направите в индивидуални сесии. От натрупания досега опит, работата в индивидуалните сесии показва отлични резултати. Продължителността на индивидуалните сесии е около 90 минути. Цената на всяка сесия е 40 лв. Броят и съдържанието на индивидуалните сесии са строго индивидуални за всеки. 

Към кого да се обърна ако имам въпроси?

Георги Ангелов MD/PhD

Karoll Brokerage
ул. Златовръх 1, София 1164, България 
+359 2 400 8 244
+359 895 533 960